Resident Evil 5 får mer innhold

Fortsatt i live

Alternative Edition skal selges som oppdatering i USA, Europa og Australia.

På årets Tokyo Game Show kunngjorde Capcom en ny utgave av det populære actionspillet Resident Evil 5. Resident Evil 5: Alternative Edition skal selges som eget produkt i japanske butikker til våren, men Capcom var ikke helt sikre på hvordan de skulle slippe oppdateringen i Vesten.

Jill og Chris gjenforenes

Dermed avholdt de en avstemming på den amerikanske Capcom-hjemmesiden, hvor folk kunne stemme over om de ville ha Alternative Edition som eget produkt, eller som ekstra innhold til standardutgaven. Resultatet gikk i nedlastingens favør, og dermed får vi en stor oppdatering til Resident Evil 5 i løpet av våren.

Alternative Edition har to store nyheter som ikke var med i originalen. Den ene er et helt nytt område å utforske. I Resident Evil 5 fikk vi noen korte glimt av hovedperson Chris Redfield og hans tidligere partner Jill Valentine på oppdrag i herregården til det onde geniet Ozwell E. Spencer, og det er denne historien vi får spille gjennom i Alternative Edition.

Den andre nyheten er støtte for den bevegelsefølsomme PlayStation 3-kontrollen, som ble kunngjort på årets E3-messe. Dette gjelder naturlig nok bare for PlayStation 3-utgaven av spillet, selv om oppdateringen kommer til begge konsollene. Om det også blir Natal-støtte en gang i fremtiden er ikke offentliggjort.

Capcom har ikke kunngjort noen planer om å slippe innholdet på PC, ei heller har de bestemt seg for hvor mye vi må betale for tillegget.

Siste fra forsiden