Animasjonsstudio blir spillutvikler

Fra voksentegnefilm til spill

Amerikanske Titmouse har offentliggjort sitt nye utviklerstudio.

Titmouse er et animasjonsstudio som blant annet har jobbet med tegnefilmseriene Metalocalypse og Afro Samurai, samt laget animasjonssekvensene i flere av Guitar Hero-spillene. Nå har de utvidet med et nytt spillstudio, Titmouse Games, som allerede har kunngjort sitt første prosjekt.

Dette prosjektet er actionrollespillet Seven Haunted Seas til konsoll. Her spiller du en notorisk piratkaptein med kallenavnet Scurvy Pete. Etter et langt liv med plyndring og ondskap blir Pete drept, men vekkes til live igjen i en postapokalyptisk piratfremtid.

Det var på grunn av Pete at verden endte opp som dette, og nå må den vandøde sjørøveren gjøre bot for sine mange ugjerninger og redde verden. Noen videre detaljer om handlingen og spillbarheten er ikke kjent, men du kan sjekke den første traileren på spillets hjemmeside.

Kreativ leder for det nye studioet blir bransjeveteran Aaron Habibipour som tidligere har jobbet med spill som Guitar Hero og Gun. Titmouse Games håper på å utvikle spill til samtlige plattformer, men er for øyeblikket spesielt interessert i folk med utviklererfaring fra Xbox 360 og Wii.

Hvis du vil vite mer om dette nye foretaket kan du ta en titt på studioets hjemmeside.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden