Spikret dato for BioShock 2

Fremtiden klarere for Take-Two

Utgiver avslører utgivelsesvindu for flere titler.

Take-Two Interactive har summert opp finansåret, og ser nå fremover. Ifølge en pressemelding har utgiveren avslørt en rekke av sine fremtidsplaner.

BioShock 2 kommer 30. oktober i Europa, det er faktisk noen dager før spillet kommer til USA. Tittelen utvikles av 2K Marin og kommer til PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

To andre stortitler, Mafia II og Red Dead Redemption, virker imidlertid å ha blitt utsatt. Spillene kommer nå en gang i perioden mellom 1. november 2009 og 31. mai 2010. Begge vil dra nytte av mer utviklingstid for å høyne kvaliteten på titlene.

Man melder også om at NBA 2K10 vil bli gitt ut på Wii i år. Moro for basketfans med Nintendo-fetisj.

Når det gjelder økonomien tapte Take-Two 10,1 millioner dollar i de tre siste månedene av siste finansår. Det er bedre enn fryktet, selv om det er ned fra en fortjeneste på 98,2 millioner dollar i samme periode året før.

Da tjente man imidlertid penger som gress på Grand Theft Auto IV til Xbox 360 og PlayStation 3, så en direkte sammenligning blir feil.

Gamer.no har for øvrig besøkt Rockstar, og kommer med en sniktitt på Read Dead Redemption i morgen (torsdag) klokken 19.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden