Nytt spill får film og tegneserie

Fremtidskrig i flere medier

Actionspillet Blacklight annonseres sammen med en lisensavtale.

Amerikanske Zombie Studios er et forholdsvis ukjent navn i spillindustrien, men deres ferskeste prosjekt har likevel klart å få kloa i både film- og tegneserieavtaler.

Det er filmgiganten Fox som gjennom sin underavdeling Fox Atomic har snappet opp rettighetene til Zombies nye actionspillet Blacklight. Storsatsingen skal utvikles i nært samarbeid med både spillutvikleren og produksjonsselskapet Union Entertainment.

Det er veldig lite som er kunngjort om selve spillet, men det skal ha et militært tema og handlingen finner sted 25 år i fremtiden. Utifra det lille som finnes av konsepttegninger virker det som vi får ikle oss kampdrakter og delta i store kamper i ødelagte, urbane områder, men det foreligger foreløpig ingen offisielle kunngjøringer om dette.

Både film, spill og tegneserie utvikles sammen og omhandler de samme figurene, men de skal fortelle forskjellige historier som utfyller hverandre. Det er foreløpig ikke oppgitt noen slippdato for noen av dem, og ei heller hvilken plattformer spillet kommer på.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden