Futuristisk rollespill i gammel stil

Førstepersonsspillet StarCrawlers tar Might & Magic-konseptet inn i fremtiden.

Juggernaut Games

StarCrawlers er et førstepersons rollespill i grottekravlingstradisjonen, men i stedet for å finne sted i dunkle fantasy-huler fulle av kjempeedderkopper og troll, foregår det i science fiction-miljøer i verdensrommet.

Du leder en gruppe leiesoldater som driver med alt fra kommersiell spionasje til ren krigføring, og tjener gode penger på lugubre jobber fra de ulike gigantselskapene som preger spillets univers.

Interaktive, dataskapte miljøer

Handlingen finner sted i forlatte skip og hemmelige baser, og miljøene skal være svært interaktive. Det skal blant annet være mulig å hacke seg forbi mange av hindringene.

Spillet skilter blant annet med et avansert system som skal skape oppdrag og miljøer med tilfeldige hendelser, feller og fiender, samt strategisk, turbasert kamp der alle de mulige handlingene har forskjellig tidskostnad.

Som med mange andre rollespill har utviklerne tatt turen til Kickstarter for å folkefinansiere deler av StarCrawlers budsjett. Kampanjen har ti dager igjen, men har allerede passert målet sitt.

Den endelige utgaven av spillet skal komme til Windows, MacOS X og Linux. Lanseringen vil etter planen finne sted i november.

Om du ikke klarer å vente byr Might & Magic X på rollespilling i samme stil. Mange gleder seg også til Legend of Grimrock II.

Siste fra forsiden