Galskapen er bare uker unna

Slippdatoen for Saints Row: The Third er klar.

Der hvor Grand Theft Auto IV forsøkte på en noenlunde troverdig historie i et svært troverdig univers, tok Saints Row 2 en helt annen retning.

Ikke lov!

Her er det overordnede målet å ha helsprø moro i en sandkasse uten regler, enten man ønsker å spraye ned konkurrerende bedrifter med septikk eller bedrive forsikringssvindel. Oppfølgeren lover å være enda galere.

Akkurat hvor tullerusk Saints Row The Third blir får du oppdage 15. november. Da utgis spillet til Windows, Xbox 360 og PlayStation 3 her i Norge. Det skriver utgiver Namco Bandai i en pressemelding.

Dildovåpen

Vi fikk anledning til å ta en titt på Saints Row: The Third under årets E3-messe, og det vår journalist Mikael fikk se var definitivt utenom det vanlige. Gigantiske, lilla dildoer som slagvåpen og manglende moralske pekefingre er noen av stikkordene.

I The Third er du fortsatt leder for den unike gategjengen Saints, som etter bragdene i toeren har blitt superstjerner. Denne gangen er det ikke Ultor Corporation som er den store fienden, men det kriminelle kartellet The Syndicate. De har blant annet knabba kompisen din, Johnny Gat.

Les også: Origin får Batman og Saint's Row
Les også: Frå porno til Saint's Row

Siste fra forsiden