Gamer.no trenger flere spillskribenter

Lyst til å skrive for Norges beste spillside? Da bør du lese dette.

Gamer.no ønsker til en hver tid å være det beste norske alternativet for spillinteresserte på jakt etter lesestoff med høy kvalitet. Vi skal dekke spillbransjen bredt, med faglig tyngde, dedikasjon og et tilgjengelig og levende språk. Derfor er vi alltid på utkikk etter dyktige frilansskribenter med svært gode skriveferdigheter, god sans for humor og et stort engasjement for spill.

Titusener av lesere

Vi tilbyr et morsomt nettmiljø, hvor du får være med å bygge videre på det som i dag er Norges beste spillside. Ikke minst får du en unik mulighet til å nå ut til over 20 000 lesere hver eneste dag.

Du innlemmes i en allerede kvalitetsbevisst redaksjon, og bidrar med anmeldelser og sniktitter av spill på både PC og konsoll, men gjerne også unike dybdeartikler, guider og kommentarer om spill og den bransjen vi er en del av.

En frilanserjobb hos oss kan for mange være et springbrett i spillbransjen. Erling Ellingsens innsats førte for eksempel til at han ble headhuntet til VG, og deretter Funcom.

Alle spill som testes blir levert av Gamer.no, og de kan beholdes etter at artikkelen er levert til redaksjonen. Det er opp til skribentene å velge hvor ofte man vil påta seg et oppdrag, men to store saker i måneden sees på som et minimum.

Vi betaler et fast honorar per artikkel, både for artiklene på Gamer.no, og for kortversjonene vi skriver for lokalavisene.

Dette er kravene

Søkeren bør ha:

  • Interesse for minst to av disse sjangrene (i tillegg til andre): Racing, sport, strategi og skytespill
  • Mulighet til å teste spill for en kombinasjon av minst to av disse plattformene: PC, Xbox One, PlayStation 4 og Switch.
  • Mulighet til å reise ut for å kikke på kommende titler og intervjue skaperne. Reise og opphold dekkes av oss
  • Internett gjennom en stabil forbindelse
  • Fylt 18 år

PC-skribenter bør ha en maskin som kan kjøre alle de nye grafisk krevende spillene jevnt, uten å justere ned grafikkinnstillingene nevneverdig.

Slik går du frem

Hvis dette virker interessant for deg, ønsker vi at du skriver en prøveomtale av et valgfritt spill. Teksten skal være mellom 900 og 1800 ord, og formes og bygges opp på samme måte som andre anmeldelser på Gamer.no, med et godt språk, god flyt, humor og egenart. Det anbefales ikke å velge et favorittspill, siden det ikke er representativt for arbeidet her. Skriv også noen linjer om hvorfor akkurat du passer som frilanser hos oss.

Send søknaden på e-post til audun@gamer.no. Husk å oppgi kontaktinfo som telefon og adresse.

Les også
Splitter nytt Worms-spill er avslørt

Merk: Det er ingen søknadsfrist, og behovet for skribenter er tilstede så lenge denne artikkelen finnes. Vi anbefaler derfor at søkeren bruker god tid på prøveanmeldelsen, for å gi oss et best mulig førsteinntrykk.

Siste fra forsiden