Blast World Finals 2022

Gamer.no viser sluttspillet i Blast Premier World Final

Årets siste storturnering avgjøres denne helgen med norsk deltagelse både på server og kommentatorplass.

Sluttspillet har nådd semifinaler i Blast World Finals.
Adela Sznajder

Blast Premier World Final avgjøres denne helgen. Årets siste storturnering har en samlet premiepott rett i overkant av 9 700 000 kroner hvor vinneren stikker av med halvparten.

Med norske stemmer vil Jørgen «Toros» Pedersen og Philip «Philip» Løseth lose deg gjennom helgens godbiter hvor semifinalene spilles lørdag, og finalen går av stabelen søndag. Kampene ser du på Gamer.no sin egen Twitch-kanal fra klokken 12:30 i dag.

Team Liquid har tatt steg

Skjermdump: HLTV.org

Første semifinale starter klokken 12:30 mellom amerikanske Team Liquid og blandingslaget OG. Sistnevnte har hatt varierende resultater de siste par månedene, men har i tur og orden slått både topprangerte Heroic såvel som Vitality på sin vei til semifinalen.

Team Liquid på sin side fortsetter å imponere etter at de i sommer fikk tak på stjerneskuddet Mareks «Gaļinskis» Galinskis. Latvieren storspilte i lagets kjempeseier mot Na'Vi, og sikret laget semifinaleplass med imponerende 1.38 i rating ifølge HLTV.org.

LES OGSÅ: H4RR3 fullfører Metizports nye satsing

Drømmeoppgjør mellom FaZe og G2

Det er en virkelig godbit som venter i den andre semifinalen med startskudd klokken 16:00. FaZe Clan har vist gode gamle takter etter at de så overraskende røk ut av Rio majoren i november, og svarte med finaleplass i Blast Premier Fall i slutten av november hvor kun norskeide Heroic ble for sterke.

Nå venter G2 og Nikola «NiKo» Kovač i semifinalen. Bosnieren har tidligere vært lagkamerat i FaZe med tre av dagens lagoppstilling og mange ventet kanskje at disse lagene skulle knive i toppen av internasjonal Counter-Strike oftere. Slik har det ikke gått da FaZe har vært dominerende i brorparten av 2022, mens G2 bare glimtvis har vist deler av sitt potensial.

LES OGSÅ: 777 signerer svensk spiller

Siste fra forsiden