Borderlands 3

Gearbox kan ha avslørt Borderlands 3-dato ved et uhell

Rykter hevder også at PC-versjonen kun kommer til Epic Games-butikken.

2K

Personen som har ansvaret for sosiale medier hos Gearbox kan ha lagt et aldri så lite egg denne uken. En melding med det som kan være spillets lanseringsdato dukket nemlig opp på Twitter på mandag, før den ganske raskt ble slettet igjen.

Meldingen – som hendig nok ligger lagret i Internett-tidsmaskinen Archive.org – forteller at «galskapen» kommer den 13. september. Den informerer også om at alle som forhåndsbestiller vil få en pakke med forgylte våpen med på kjøpet.

Hvorvidt 13. september er spillets offisielle slippdato får vi trolig vite om kun kort tid. Under Gearbox' offisielle avduking av Borderlands 3, lovte utvikleren nemlig å avsløre enda flere detaljer den 3. april – altså førstkommende onsdag.

Velger Epic-butikken fremfor Steam?

Ved siden av den potensielle datoblemma, kan Twitter-kontoen ha røpet en eksklusivitetsavtale med Epic Games Store om Borderlands 3. En kort teaser-video for spillet – som også ble slettet, men ikke før Twitter-bruker Wario64 fikk tak i den – viser logoen til Epics spillbutikk nederst i venstre hjørne, mens Steam-logoen uteblir fullstendig.

Epic har satset tungt på å lokke utgivere og utviklere til sin plattform det siste halvåret, og stadig flere tar turen over. Om Borderlands 3 også lar seg snappe opp i Epic-garnet får vi trolig også vite senere denne uken.

Les også: Se den første traileren for Borderlands 3 »

Siste fra forsiden