Borderlands 3 annonsert

Borderlands 3 er annonsert – se den første traileren

Torsdag kveld, under PAX-messen i USA, trakk Gearbox sløret av Borderlands 3. Vi fikk verken vite slippdato eller plattformer, men vi skal etter sigende få vite mer om spillet 3. april.

Vi fikk faktisk vite særdeles lite om spillet, annet enn at det tilsynelatende følger samme oppskrift som forgjengerne Borderlands og Borderlands 2. Vi forventer altså å få sanke en haug av forskjellige skytevåpen (traileren lover over en milliard), enten alene eller sammen med venner, samt utforske en stor, fargerik og spinnvill verden.

Som du kan se i traileren over vil Borderlands 3 følge den samme grafiske stilen som forgjengerne, med stilisert tegneseriegrafikk og sterke farger.

Lang Borderlands-pause for Gearbox

Borderlands-serien har så langt hatt tre skyteinnslag pluss et eventyrspill. De to første spillene ble utviklet av Gearbox Software, mens Borderlands: The Pre-Sequel var signert det nå nedlagte studioet 2K Australia. Eventyrspillet heter Tales from the Borderlands og ble utviklet av Telltale Games.

Dette blir med andre ord Gearbox Softwares første innslag siden Borderlands 2 i 2012, som lå og snuste på toppscore da Gamer.no-skribent Øystein Furevik anmeldte spillet. Hyllesten kunne fortelle om en betydelig forbedring fra det første spillet.

– Verden er større, den er penere, den er mer underholdende, og den byr på mye mer moro. Variasjonen er flere ganger større, og om man skulle gå lei de brune landskapene i det første spillet får man i pose og sekk nå, konkluderte han den gang, før han smelte en nier på bunn av teksten.

At Borderlands 3 har vært i ilden, har vi visst lenge. Faktisk hørte vi om spillet allerede for tre år siden. De siste ukene har vi sett små lokkebit-trailere og hinting om at noe skulle skje.

Siste fra forsiden