Gears of War 3 er ferdigutviklet

Det kommende storspillet er klar for trykkeriet.

Gears of War 3 er ventet i butikkhyllene om en drøy måneds tid. Likevel er det ikke helt ukjent at spill blir utsatt i siste liten.

Derfor er det betryggende å se sjefsdesigner hos Epic Games, Cliff Bleszinski, komme med følgende twittermelding:

– Gears 3 gått i gull. Hos Epic er ikke kaken løgn.

Gears of War 3

Å gå «i gull» er uttrykket som brukes når hovedkopien av spillet er klar, utgaven som spillet du kjøper i butikken er en kopi av. I praksis betyr det at spillet nå er ferdigutviklet.

Tidligere i sommer ble en uferdig utgave av Gears of War 3 lekket ut på nettet. Slikt kan fort bli en hodepine for spillutviklere, som ønsker å holde detaljer om historien i spillet hemmelig frem til lansering.

Så har da også Epic gått ut og sagt at snikspillere som har sladret om historien i spillet kommer til å bli belønnet med utestenging.

Da vi fikk leke med Gears of War 3 tidligere i vinter, hadde vår utsendte mann følgende å si om det kommende storspillet:

– Gears of War 3 ser ut til å være et spill der det ikke endres i noen særlig grad på oppskriften som gjorde de to foregående spillene til noen av de beste innenfor sjangeren sin. Det er snarere en treer hvor vi får mer av alt, i det som til syvende og sist kan vise seg å bli en ultravoldelig skytefest av de store.

Gears of War 3 slippes 20. september, som et av de første av en lang rekke storspill vi kan glede oss til denne høsten.

Siste fra forsiden