Gears of War 3 får flerspillerutvidelse

Det er slettes ikke lenge til storspillet blir større.

Da vi anmeldte Gears of War 3 i forrige måned, og gav det kremkarakteren ni, var det blant annet fordi flerspillerdelen var såpass finjustert, omfattende og givende. Derfor gir det mening at Epic Games velger å se i den retningen med spillets første tilleggspakke.

Ratatatatatatat.

Horde Command, som den heter, kommer 1. november og koster 800 Microsoft Points, eller 59 norske kroner. De som har kjøpt et såkalt Season Pass til spillet vil få denne og de tre neste utvidelsene uten ekstra kostnad. Det skriver Eurogamer.

Dizzy som spillbar figur

Innholdspakken fokuserer på Horde 2.0-modusen, og byr blant annet på tre nye kart. Her får vi et gjensyn med Gears of War 2-brettet Blood Drive, samt en tur til det pensjonerte krigsskipet Rustlung og øyparadiset Azura. Disse miljøene kan utforskes med de tre nye spillbare figurene Big Rig Dizzy, Bernie og Onyx Guard.

Det blir også fire nye oppgraderinger til forsvarsverkene. Kommandosenteret skal kunne finpusses til å øke våpenskaden din, samtidig som lokkeduene, våpentårnene og Silverback-drakten har fått nye oppgraderingsnivå. Det blir også to nye våpenskinn å leke med, kalt Team Plasma og Jungle Camo.

Gears of War 3 ble utgitt 20. september til Xbox 360.

Siste fra forsiden