GOG med Mac-støtte?

Tjenestens klassikere blir tilgjengelig for et nytt operativsystem.

Nettbutikken som tidligere het Good Old Games har nå eksistert i fire år, og i den forbindelse har de noen nyheter på lager. I en nettbasert konferanse som skal finne sted 18. oktober klokken 20.00 norsk tid, vil GOG annonsere at de bringer noen av historiens beste PC-spill til et nytt operativsystem.

De sier ikke spesifikt at det er snakk om Mac, men Mac-støtte har lenge vært en etterspurt funksjon blant nettbutikkens brukere, og både DosBOX og ScummVM, som nettbutikken kjører flesteparten av de klassiske PC-utgivelsene på, har Mac-støtte.

GOG har frem til i år spesialisert seg på å lansere gamle PC-spill som generelt ikke har vært tilgjengelig for salg utenom eBay. Utvalget inkluderer for eksempel hele Ultima-serien og en rekke klassiske eventyrspill. Tidligere i år endret fokus til å også inkludere nye spill, samt utvalgte indie-utgivelser, men det kommer heldigvis fortsatt ut mange gode, gamle spill på tjenesten.

Den 18. oktober vil GOG også vise frem nye utgivelser, og sparke i gang et billigsalg på tjenesten. GOG-eierne CD Projekt vil dessuten bruke anledningen til å gi deres kommende, Cyberpunk-baserte rollespill et offisielt navn, og vise flere nye elementer fra spillet. De vil også gi detaljer om den kommende Mac-versjonen av The Witcher 2: Assassins of Kings.

Konferansen vil streames på GOG.

Les også: GOG gir bort historiske rollespill
Les også: «Tiårets beste spill» utgis på nytt

Siste fra forsiden