Grand Theft Auto V får historiepåbygg neste år

Rockstar har planer om betydelig ekstrainnhold med Michael, Franklin og Trevor.

Grand Theft Auto V får mer historieinnhold neste år.
Rockstar

Mens Rockstar egentlig forteller om de nyeste tilleggene til Grand Theft Auto Online på sine nettsider, er det avsnittet nederst i teksten som nok vekker mest oppsikt.

Hva gjør Michael i Los Santos neste år, mon tro?

– For de av dere som er rede for å hoppe tilbake inn i Grand Theft Auto V-historien har vi store planer for betydelige tillegg i 2014 der vi fortsetter Michael, Franklin og Trevors handlinger, kaos og uforutsigbare eventyr i søndre San Andreas, forteller Rockstar helt til slutt.

Episoder eller nedlastbart innhold?

Det er ikke kjent hvilken form dette påhenget vil få, og om det er snakk om en tilleggspakke eller frittstående episoder som eksisterer uavhengig av hovedspillet. Mange spillinteresserte husker nok Grand Theft Auto IV-tilleggene The Lost and the Damned og The Ballad of Gay Tony, som begge var frittstående småtitler som kunne kjøpes uten å eie storbyeposet.

Kanskje får vi se mer av Franklin og Chop.
Rockstar

Noe lignende gjorde Rockstar North med Red Dead Redemption – westernhyllesten fikk en frittstående ekstrapakke kalt Undead Nightmares som blandet ørkenlandskapet med zombier og skrømt. Denne ble dog først gitt ut som en tilleggspakke, men utvikleren samlet senere alt nedlastbart innhold til en egen frittstående pakke.

Nytt innhold til Grand Theft Auto Online

Nyhetsoppdateringen fokuserer mest på alt det nye som kommer til nettdelen av Grand Theft Auto V denne uken. Snart skal spillere kunne utforme egne billøp Deatmatch-oppsett til bruk i flerspillerbiten. I første omgang skal det slippes en betaversjon av oppdateringen, etter alt å dømme allerede tirsdag 10. desember.

I tillegg skal det i løpet av måneden komme en ny flerspillermodus basert på ikoniske Capture the Flag, der opp til fire lag kjemper for å stjele gjenstander fra fiendenes baser.

Rockstars nyeste storbyspill fikk full pott her på Gamer.no da det om i høst.
Les vår anmeldelse av Grand Theft Auto V »

Siste fra forsiden