– Grand Theft Auto V kommer til PC neste år

Nå hevdes det at spillet er ute før april.

Kommer Grand Theft Auto V til PC?
Rockstar

Det virker det som om drømmen om å besøke nye Los Santos på PC kan være nærmere enn vi tror. Nettstedet Eurogamer har snakket med flere kilder i spillindustrien som indikerer at Grand Theft Auto V blir å se på PC i løpet av de tre første månedene i 2014.

«Hva er dette jeg hører om en PC-versjon?».

Fra offisielt hold har det dog vært knyst om en slik utgave, helt siden avdukingen i 2011. Heller ikke nå ønsker utvikleren å kommentere overfor Eurogamer, og viser bare til en tekstbit på sine nettsider.

– Vi har ingenting å si om mulighetet til en utgave til neste generasjons konsoller eller PC på dette tidspunktet, og vi har fokuset på å levere den beste mulige opplevelsen for konsollene akkurat nå, står det i den noe utdaterte beskjeden.

Lang historie

Grand Theft Auto V til PC har vært etterlengtet av en god del. Du husker kanskje underskriftskampanjen på Change.org, som nå har greid å sanke inn nesten 600 000 underskrifter? I sommer lette selskapet også etter en grafikkprogrammerer som skulle jobbe med PC.

Gjengen ønsker sikkert også å komme til PC.
Rockstar

I tillegg har Rockstars taushet åpnet opp for rykter og forsnakkelser fra andre. En måned før spillslipp nevnte grafikkortprodusent Nvidia en PC-utgave under et møte, noe som fikk ryktemølla til å spinne ut av ledd. Utsagnet ble dementert dagen etter.

Selv om fokuset nå ligger på en potensiell PC-utgave er det ingen grunn til å overse konsollutgaven. Her på Gamer.no scoret Grand Theft Auto V full pott, og anmelder bedyret at spillet klatret til toppsjiktet over tumleplasser i spillmediet.

Les også: Nå skal du ikke lenger miste Grand Theft Auto V-progresjon
Les også: Slik er Grand Theft Auto V-kartet

Siste fra forsiden