Grand Theft Auto V selger fortsatt godt

Spillet har nå pallplassering blant de mestselgende spillene noensinne.

Rockstar

I likhet med mange andre Rockstar-spill har som kjent også deres seneste stortittel Grand Theft Auto V gjort det meget skarpt på salgsstatistikken, og nå viser det seg at populariteten til spillet ennå holder seg svært høy.

I de seneste kvartalsresultatene fra Rockstar-eieren Take Two Interactive som nylig ble lagt frem opplyses det at Grand Theft Auto V nå har solgt i over 85 millioner eksemplarer.

Tredjeplass

Take Two

Det innebærer at spillet har klatret opp til en tredjeplass på listen over de mestselgende spillene noensinne, kun slått av Tetris og Minecraft. Det er Wii Sports som har innehatt tredjeplassen hittil med 82,8 millioner solgte eksemplarer, men salgstallet til dette spillet kom i høy grad av at spillet ble solgt sammen med den populære Wii-konsollen.

I finansrapporten fra mai i år opplyste Take Two at spillet hadde nådd milepælen på 80 millioner, som altså betyr at Grand Theft Auto V har solgt i fem millioner eksemplarer bare i løpet av det seneste halvåret – ikke verst for et spill som tross alt er fire år gammelt. Bare noen måneder før det igjen, i februar i år, lå salgstallet på 75 millioner.

Til sammenligning ligger forgjengeren Grand Theft Auto IV ganske langt bak, med et samlet salgstall på cirka 25 millioner eksemplarer på verdensbasis siden utgivelsen.

Rockstar skal snart slippe en ny versjon av L.A. Noire: Slik ser den ut »

Siste fra forsiden