Crackdown 2-demo på vei

Gratis gateslag

Produsent for spillet lover en demo før spillet ligger i butikkene.

Ruffian Games jobber for tiden med en oppfølger til det åpne actionspillet Crackdown. Spillet har foreløpig ikke fått noen slippdato, men det forventes at det kommer før året er omme. Innen den tid håper Ruffian Games å slippe en demo.

Bank friker i Crackdown 2

- Du kan definitivt forvente en demo på Live før spillet er ute, men jeg kan foreløpig ikke avsløre når det blir. Demoen av det første Crackdown var fantastisk og vi vil gjenta suksessen, forteller produsent James Cope til IGN.

Som i originalspillet foregår Crackdown 2 i den fiktive byen Pacific City. De overmenneskelige agentene har renset byen for kriminalitet, men et virusutbrudd fører til at de mister kontrollen igjen. Muterte horder styrer nå byen, og det er opp til deg (og eventuelt noen kamerater) å rydde opp.

Du utvikler fortsatt figuren din ved å investere poeng i forskjellige talentgrupper, som hurtighet og kjøring. De samme gruppene som i originalen er tilbake, men denne gangen låser de opp andre egenskaper og angrep.

Flerspillerdelen skal være svært robust, og opptil fire spillere kan sammen utforske Pacific City og banke friker. Det blir også store kamper for opptil 16 spillere over nettet, komplett med all slags våpen og dingser du kan kverke dine motstandere med.

Siste fra forsiden