Gratis kartpakke til Gears of War 3

De fem nye flerspillerbrettene skal være et takk fra utviklerne.

Det er flerspillerinnhold som først og fremst er i tankene til Epic Games, som slapp den første utvidelsespakken, Horde Command til Gears of War 3 i går. Den tilfører nytt innhold til Horde 2.0-modusen.

Du får mer sånn.

Snart får spillere nok en flerspillerutvidelse, men i motsetning til den første så koster den ikke en krone. Utviklerne bedyrer nemlig at dette er et takk til seriens trofaste fans, og belønner dem med fem nye brett til den ordinære flerspillerdelen.

Pakken heter The Versus Booster Pack, og inneholder kartene Swamp, Clocktower, Azura, Rustlung og Blood Drive. Kalaset kommer på Xbox Live Marketplace den 24. november, ifølge Gamespot.

Nytt enspillerinnhold

Samtidig ble det for et par uker siden klart at Gears of War 3 får en enspillerutvidelse den 13. desember. RAAM's Shadow, som den heter, skal være en forløper til det aller første spillet i serien. Gjennom drøye tre timers innhold får vi evakuere Llima City og knerte Locust før de tar oss.

Og mer sånn.

Den mest spennende finessen med denne nye pakken, som skal koste 1200 Microsoft Points eller rundt 100 norske kroner, er at man får styre sluttbossen fra det første spillet. Ja, General RAAM blir selv en spillbar figur, der man stormer menneskenes beleiringer.

Pakken kommer også med seks nye flerspillerfigurer, et nytt sett med våpenskinn kalt Chocolate og 250 nye Gamerscore som kan låses opp med ulike handlinger.

Alle disse pakkene er kostnadsfrie for de som har Gears of War 3 Season Pass. Det koster 2400 Microsoft Points, og gir deg de fire første utvidelsene (den nye gratispakken er ikke medregnet).

Les også: Vår anmeldelse av Gears of War 3
Les også: Gears of War-skaper vil lage noe nytt

Siste fra forsiden