Gratis nyheter for Endless Legend

Civilization-konkurrenten får mer innhold.

Amplitude Studios

Vi har fått flere spennende strategispill om imperiebygging i år, og et av de som har fått mest ros – blant annet fra oss – er Endless Legend.

Dette spillet foregår på en planet ved navn Auriga, som er stappfull av fantasifulle vesener og mysterier. Planeten holder imidlertid også på å gå inn i en evig istid, så du har kniven på strupen når du spiller.

Bilde fra den nye ekspansjonen.

Mer gratis innhold for spillerne

Endless Legend har allerede fått én gratis miniekspansjon etter lansering. Nå har franske Amplitude annonsert utvidelse nummer to, og den vil også være gratis.

Ekspansjonen heter Visions of the Unseen, og inkluderer blant annet ti nye sideoppdrag som du kan forsøke å løse. I tillegg skryter utviklerne av at unike våpen som du får i belønning for oppdrag nå har synlige spesialeffekter.

Ellers sier de ikke så mye om ekspansjonen, men lover mer informasjon i løpet av uka. De har ellers brukt tiden etter lansering til å forbedre spillet jevnt og trutt, med mange små og store utbedringer.

Våpeneffektene blir bedre.

Om du også eier studioets første spill, romstrategispillet Endless Space, kan du forresten glede deg til at også det spillet får en gratis miniekspansjon i den kommende tiden. Det er faktisk den syvende i rekken, og kommer i tillegg til ekspansjonspakken Disharmony som man måtte betale for.

Endless Space: Chronicles of the Lost ser ut til å fokusere på å gjøre både utforsking og kolonisering av nye planeter mer uforutsigbart, med hendelser som kan finne sted og valg som må tas.

Du kan lese anmeldelser av både Endless Legend og Endless Space her på Gamer.no.

Siste fra forsiden