Gratis samarbeidsutvidelse til Space Marine

Snart kan du og tre venner kjempe sammen i Warhammer-skytespillet.

Den kaotiske actionorgien Warhammer 40,000: Space Marine har vært en svært positiv overraskelse for mange, inkludert vår anmelder Tor Egil. Her fikk vi et av de best spillene satt i Warhammer-universet noensinne.

Det der er sikkert enda kulere sammen.

Opplevelsen blir enda dypere med utvidelsespakken Exterminatus. Den fletter inn støtte for samarbeid mellom opptil fire spillere, er helt gratis og kommer den 25. oktober. Ifølge Eurogamer vil PC-, Xbox 360- og PlayStation 3-spillere alle få tilgang til den samtidig.

Flere utvidelser på vei

Her skal man utforske den nye Exterminatus-modusen, hvor man i rollen som Space Marines nedkjemper romorker og Chaos-hæren. Man velger fortsatt mellom de tre klassene Tactical Marine, Devastator og Assault, og får benytte egenskaper man låser opp i den kompetitive flerspilleren til å øke sjansen for å overleve.

Ekstrapakken kommer i første omgang med to nye brett: «Assault on Hab Center Andreas» og «Escape from Kalkys Facility». Modusen bygger i utgangspunktet på samme grunnlag som blant annet Horde-modusen i Gears of War-spillene. Det vil si at målet er å overleve så lenge som mulig mot bølger med stadig vanskeligere fiender.

Utvikler Relic Entertainment har samtidig bekreftet at de kommer med flere nedlastbare utvidelser i tiden fremover, både med og uten prislapp.

Warhammer 40,000: Space Marine ble utgitt 9. september til PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

Siste fra forsiden