Content Warning

Gratislansering skapte millionpågang for Content Warning

6,2 millioner kastet seg på den første dagen.

Landfall Publishing – best kjent for spill som Totally Accurate Battle Simulator – ringte inn 1. april med et brak. Den svenske utgiveren slapp det nye spillet Content Warning – gratis i 24 timer – som førte til enorm pågang og serverkaos.

Via Steam forteller utviklerteamet, som består av Skog, Zorro, Wilnyl, Philip og thePetHen, at hele 6,2 millioner Steam-brukere plukket opp Content Warning i løpet av gratisdøgnet. Mange fyrte også opp spillet, med en topp på 204 000 samtidige spillere tirsdag ettermiddag (ifølge SteamDB).

Det hele gikk mildt sagt langt over skapernes forventninger. Serverne hadde ikke sjans til holde koken, og så langt har spillere støtte på flere problemer. Femmannsteamet forteller på Steam at det jobber med løsninger, og målet var å ha litt mer orden på ting onsdag morgen.

Content Warning.
Landfall Publishing

Content Warning ligner en del på grøsserspillet Lethal Company – som selv ble svært populært etter «early access»-lanseringen i høst – bare med en litt hyggeligere vri. Her skal fire spillere løpe rundt med videokamera og filme grøss i ekle omgivelser, med håp om å bli berømt på SpöökTube.

Mellom to og fire venner kan oppleve spillet sammen. Stemmechat er inkludert i spillet, for å oppfordre til mest mulig tull og moro.

Conten Warning er nå ikke lenger gratis. De som ikke rakk å hive seg på i løpet av de første 24 timene må dermed ut med 89 kroner dersom de vil se hva alt oppstyret handler om.

LES OGSÅ: Bioshock-skaperen avslørte mer om sitt neste spill »

Siste fra forsiden