Gravity Rush 2 utsettes til neste år

Som plaster på såret blir spillets ekstrainnhold gratis.

Sony Interactive Entertainment

Gravity Rush 2 rekker likevel ikke sin planlagte novemberlansering, og kommer i stedet til PlayStation 4 den 18. januar 2017. Det skriver spillsjef Keiichiro Toyama i en oppdatering på den offisielle PlayStation-bloggen.

Ungjenta Kat inntar nok en gang hovedrollen.
Sony Interactive Entertainment

Arbeidet med spillet går ifølge Toyama veldig bra, men utvikleren ønsker å levere en dypere historie enn opprinnelig planlagt:

– Gravity Rush 2 er slutten på Kats reise, så vi ville gi spillere nok tid til å dykke dypt inn i hennes historie, lyder forklaringen.

Sony har også lagt mye arbeid inn i Gravity Rush 2s nettverksfunksjoner, og ønsker å ha så mange samtidige spillere som mulig når spillet lanseres. Etter flere diskusjoner valgte utvikleren derfor å flytte lanseringen til etter jul, da spillandskapet ikke er like travelt.

Gir bort ekstrainnhold

Toyama beklager til fansen som nå må vente noen uker til, men forteller at etter fire år med utvikling ønsker teamet hans å slippe spillet til akkurat riktig tid.

Som plaster på såret får spillere en pakke med nedlastbart innhold til Gravity Rush 2, som opprinnelig skulle koste penger. Denne introduserer en helt ny historie til spillet, men utover det røper utvikleren ingen detaljer.

I ukene fremover loves vi mer informasjon om selve spillet, samt om den kommende animerte filmen Gravity Rush: The Animation Overture.

En nyversjon av Gravity Rush ble lansert tidligere i år.
Les vår anmeldelse av action-spillet her »

Siste fra forsiden