Ondskapen lurer i myrene

Gufne eventyr i Bracken Tor

Bracken Tor er et eventyrspill av den gufne typen.

Den nederlanske utgiveren Iceberg Interactive har kunngjort at de har sikret seg en utgivelsesavtale med Shadow Tor Studios, og vil lansere den britiske utgiverens neste spill, Bracken Tor, i europeiske butikker. I Storbritannia lanseres spillet rundt Halloween, mens vi må vente til tidlig neste år.

Murray?

Bracken Tor er et førstepersons pek-og-klikk-eventyr, som foregår i og rundt de eldgamle myrlandskapene i England. En turgåer blir funnet maltraktert og halvspist, og sporene indikerer at han har blitt angrepet av et enormt rovdyr. Men hva slags beist kan det være?

Du spiller en journalist som har fått den glimrende ideen at du skal ta en tur ut i det gufne landskapet for å lete etter dyret. Og hvorfor ikke slå opp teltet med Bracken Tor, en mystisk steinformasjon de lokale tror er forhekset?

Men handlingen foregår ikke bare i moderne tid. Vi får også reise tilbake til bronsealderen, en mørk tid hvor man levde i frykt for naturens rovdyr, og hvor menneskeofring og andre uhyggeligheter var vanlig.

Siste fra forsiden