Guild Wars 2 kommer i år

Spillet er straks klart for betatesting.

Det massive onlinespillet Guild Wars 2 har latt vente på seg. Spillet, som opprinnelig ble annonsert allerede i 2007, har vært meldt betaklart ved flere anledninger allerede.

Gjør klart for testing

Nå annonserer sjefen for ArenaNet, utvikleren bak spillet, at det endelig er klart for betatesting av Guild Wars 2. I første omgang er det snakk om at et utvalg fra spillpressen skal få teste spillet, og dette skal skje i februar. Deretter troppes betatestingen gradvis opp, slik at andre spillere får prøve seg i mars og april.

Nøyaktig hvordan man går frem for å delta i betatestingen, sier ArenaNet-sjefen ingenting om, men ber interesserte følge med på hjemmesiden til spillet.

I tillegg til en nært forestående betatesting, planlegger ArenaNet også en 2012-utgivelse av MMO-spillet.

Guild Wars 2 skal etter sigende by på en litt annerledes MMO-opplevelse. I et intervju med Gamer.no har innholdsdesigner Colin Johanson tidligere uttalt at MMO-sjangeren har stagnert, og at ArenaNet derfor ønsker å gå nye veier med det kommende Guild Wars 2.

Hva disse nye veiene innebærer, og om utvikleren lykkes med de ambisiøse planene, får vi altså kanskje svaret på innen dette året er omme.

Guild Wars 2 kommer kun til PC.

Les også: Første glimt av Guild Wars 2

Siste fra forsiden