Guitar Hero: Hendrix på vei?

Nok en gitarhelt

Det ser ut til at også den legendarisk gitaristen Jimi Hendrix får eget Guitar Hero-spill.

Activision jobber stadig med å utvide sin populære Guitar Hero-serie med egne spesialutgaver som fokuserer på kjente artister. De har allerede sluppet Guitar Hero: Aerosmith, og Guitar Hero: Metallica skal være på vei. Nå ser det også ut til at en av rockens viktigste skikkelser får et eget Guitar Hero-spill.

Skjermbilde fra Guitar Hero: World Tour

Under et intervju med Rolling Stone pratet tidligere Guns n' Roses-gitarist Slash om Guitar Hero. Slash var selv frontfigur for Guitar Hero III: Legends of Rock, og sier han oppmuntret Aerosmith til prøve seg som gitarhelter. Han kom også med en liten avsløring:

– Det var veldig kult at Aerosmith fikk et spill, for de er et av bandene som har inspirerte meg. Metallica har også et på vei, og med disse to syns jeg serien har fått litt kredibilitet. De jobber også med et om Hendrix, og det er flott.

Hvis det ikke bare er Slash som har forsnakket seg ser det altså ut til at vi får et Guitar Hero-spill viet rockikonet Jimi Hendrix.

Det er verdt å merke seg at Activision allerede har fått lov til å bruke Hendrix og musikken hans i Guitar Hero: World Tour, så det spørs om Slash egentlig snakker om dette og ikke et eget Hendrix-spill. På den andre siden kan et slikt samarbeid gjøre det enklere for Activision å få til en avtale om et eventuelt Guitar Hero: Hendrix.

Vi kommer selvsagt tilbake med mer informasjon når den foreligger.

Siste fra forsiden