Halo Infinite

Halo Infinite har fått lanseringsdato

Glapp tidlig via Microsoft-butikken.

Oppdatering 20:30: Som lovet dukket Halo Infinite opp under åpningsshowet fra Gamescom på onsdag. Slippdatoen for både kampanjen og den gratis flerspillerdelen blir 8. desember, som lekkasjen antydet.

Sammen med datoen avduket 343 også en trailer for den første flerspillersesongen for Halo Infinite. Her introduseres vi for en ny generasjon med Spartan-soldater, hvis historie skal veves inn i flerspillertilbudet på et eller annet vis. Se traileren over.

Halo fyller 20 år.
Microsoft

I forbindelse med 20-årsdagen til Halo kommer også to biter med Halo-relatert maskinvare. Microsoft har laget en Elite Series 2-kontroller og en Xbox Series X inspirert av serien, og disse blir tilgjengelige fra 15. november i år.

Opprinnelig sak følger.

Microsofts eget Gamescom-show kom og gikk på tirsdag, uten noe tegn til Halo Infinite. Fans som hadde håpet på nyheter om det utsatte spillet markerte sin skuffelse i sosiale medier, men de trengte ikke vente veldig mye lenger.

Takket være en litt overivrig oppføring i Microsoft-butikken ble det klart at Halo Infinite skal lanseres 8. desember. Oppføringen forsvant raskt, men som med alt på Internett ble den raskt oppdaget og spredt for alle vinder.

En kilde med kjennskap til situasjonen har siden bekreftet overfor The Verge at datoen er riktig. Etter planen skal den offisielt avdukes under Gamescoms åpningsshow onsdag kveld, men hvorfor Microsoft ikke hadde med spillet på sitt eget show er uvisst.

Halo Infinite skulle etter planen lanseres i slutten av 2020, samtidig med de nyeste Xbox-konsollene Series X og Series S. Presentasjoner av spillet ble imidlertid ikke godt mottatt, og kombinert med koronarelaterte utfordringer så utvikler 343 Industries seg nødt til å flytte på lanseringen.

Siden har vi fått se mer av spillet, med mye fokus på flerspillerdelen – som blir gratis for alle.

LES OGSÅ: Microsoft Flight Simulator får flerspillerløp til høsten »

Siste fra forsiden