Har du sesongpass for Driveclub kan du få VR-utgaven til halv pris

Oppgraderingstilbudet gjelder imidlertid ikke om du kjøpte for sent.

Sony

Når Sony lanserer PlayStation VR neste måned, blir Driveclub VR et av spillene man kan gå til innkjøp av med én gang. VR-utgaven av bilspillet har vært under utvikling i over tre år, men via den offisielle PlayStation-bloggen forteller spillsjef Nicola Orru at slippdatoen endelig er fastsatt til den 13. oktober.

Driveclub VR er blant lanseringstitlene for PlayStation VR.
Sony

Ifølge Orru har Driveclub alltid handlet om fansen, og Sony ønsker å belønne spillere som har hatt tro på prosjektet på tross av utviklingsproblemer underveis. Alle som kjøpte Driveclubs sesongpass før den 29. september i år vil derfor kunne sikre seg VR-utgaven til halv pris.

For å benytte deg av oppgraderingstilbudet besøker du denne siden i PlayStation-butikken og følger instruksene.

Trøblete utvikling

Som nevnt har Driveclub VR støtt på en del problemer i løpet av utviklingstiden, og da utvikler Evolution Studios ble lagt ned i mars spøkte det virkelig for spillets fremtid. Prosjektet ble imidlertid overført til WWS Immersive Technology Group, der flere Evolution-veteraner bidro til å ferdigstille spillet.

Ifølge Orru var den lange utviklingstiden et naturlig resultat av det omfattende arbeidet som gikk inn i å gjenskape Driveclub som et enkeltstående VR-spill:

– Som dere vet hadde Driveclub svært mye innhold, og det tok lang tid å bygge det om til å vise alt i stereoskopisk 3D, med en naturlig bildefrekvens på 60 Hz og sporing av hodebevegelser med en visuell frekvens på 120 Hz. I tillegg har teamet lagt til flere VR-spesifikke funksjoner og fått spillet til å se like fantastisk ut som det dere forventer, forklarer spillsjefen.

Driveclub VR er et enkeltstående spill, ikke en oppgradering til det opprinnelige bilspillet. Spillet blir kun tilgjengelig med PlayStation VR.

Vi savnet mer personlighet i Driveclub.
Les vår anmeldelse av det to år gamle bilspillet her »

Siste fra forsiden