Podkast

Rad Crew - Sesong 8, episode 2

Harry Potter-musikken gikk i loop da han jobbet med dette spillet

Vi har snakket med komponisten bak Nintendo 64-klassikere og Kingdoms of Amalur.

Et av ukens store høydepunkt for Rad Crew-gjengen er sjansen til å snakke en drøy halvtime med komponist Grant Kirkhope. Han jobbet hos Rare i deres storhetstid på Nintendo 64, hvor han komponerte musikk for blant annet GoldenEye og Banjo Kazooie-spillene. I nyere tid har han også laget musikk til Viva Piñata og Kingdoms of Amalur: Reckoning. Hør hva han holder på med i dag, hans tanker om spill, filmmusikk og mye annet.

Gutta får også besøk av Gamer.nos Audun Rodem, som snakker litt om spillene han har spilt i det siste, inkludert Persona 4 Golden, Shovel Knight og The Wolf Among Us – et spill han setter høyere enn alle andre fra Telltale.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.
Audun Rodem mener The Wolf Among Us er det beste Telltale har laget.

Flere av programmets verter har også spilt store doser av The Last of Us: Remastered og hvis du hører episoden får du kanskje gjort deg opp en mening om det er verdt pengene.

I disse superhelttider, med både Comic Con og Guardians of the Galaxy på kino, bestemte gjengen seg for å spørre lytterne hvilke superheltspill de ønsket at noen laget. De fikk inn så mange svar at det ikke er mulig å gjengi alle, men personen med det beste svaret vant et spill fra GOG.com.

Sist men ikke minst: Episoden åpner med en ny toppliste, denne gangen de beste «survival horror»-spillene – til ære for nyheten om at Capcom lager en remake av en remake av Resident Evil 1.

Slik ser altså menyen ut denne uka:

  • Topp 5 «survival horror»-spill (05:30-35:44)
  • Nyheter (35:44-56:22)
  • Grant Kirkhope (59:45-1:39:00
  • Spillsnakk (1:39:12-2:09:22)
  • Lytterene svarer: Hvilke superhelter bør det lages spill av?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 31. juli
Rad Crew, 24. juli
Rad Crew, 17. juli

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden