Heavenly Sword kan få oppfølger

En toer i sandkassestil skal angivelig annonseres på E3.

Den britiske utvikleren Ninja Theory overrasket alle med det sjarmerende actioneventyret Enslaved: Odyssey to The West i fjor. Med kreativ fargebruk, en alternativ og god historie og stilige omgivelser gjorde spillet seg fortjent til en solid åtter. Siden den gang har studioet jobbet hardt med en nytolkning av actionserien Devil May Cry.

Det ble heftige kamper i Heavenly Sword.

Hvis vi skal tro spillbladet PlayGamer så holder de også på med en oppfølger til kurante Heavenly Sword fra 2007. Det melder CVG. Spillet skal angivelig annonseres på årets E3-messe i Los Angeles, hvor vi deltar med hele tre journalister. Den foregår fra 7. til 9. juni.

Spillet skal angivelig finne sted ti år etter forgjengeren, og være et sandkassespill med fri struktur i motsetning til enerens mer fastsatte form. I så fall vil det kanskje være et forsøk på å tolke også denne serien på nytt. Ifølge CVG skal Heavenly Sword nemlig ha endt opp med å tape penger for Ninja Theory. Under et intervju i fjor uttalte studioets sjef, Tameem Antoniades at en oppfølger kun var aktuell om de kunne utgi den til flere plattformer. Det kan bli kinkig all den tid Sony eier konseptet.

Vi gav Heavenly Sword en syver i sin tid, og hyllet blant annet spillet for et flott og balansert kampsystem som fant en god løsning på både angrep og forsvar. Det led likevel av ensformighet i det lange løp, og anmelder Marius etterspurte flere belønninger for innsatsen sin. Spillet handlet for øvrig om den sverdkyndige damen Nariko, og lar deg kveste alskens fiender med et svært variert og dypt kampsystem.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden