Helt nytt Final Fantasy til DS

Helt nytt Final Fantasy til DS

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Square Enix har nå kunngjort et Final Fantasy-spill som for en gangs skyld ikke er en relansering, oppfølger eller forgjenger, men derimot en frittstående tittel. Og det til Nintendos populære håndholdte.

Spillet heter Final Fantasy: The 4 Heroes of Light og slippes til DS i løpet av høsten 2010, men foreløpig uten en spesifikk dato. Med dette spillet håper Square Enix å skaffe serien nye fans, men det skal visstnok også appellere til kjennere av FF-universet.

Final Fantasy: The 4 Heroes of Light er utviklet av teamet bak DS-versjonene av FFIII og FFIV og er designet som et tradisjonelt men oppdatert rollespill som slekter en del på de eldre Final Fantasy-spillene. Det byr på en helt original men klassisk historie om drager, konger, prinsesser og hekser.

Spillet har videre et lettilgjengelig, turbasert kampsystem som er spesialtilpasset DS-teknologien og en fargerik, bildebok-aktig grafikk. Det finnes også en multiplayer-funksjon hvor du kan begi deg ut på eventyr sammen med venner.

Final Fantasy: The 4 Heroes of Light byr dessuten på muligheten til å enkelt kunne skifte klasser til figurene ved å bytte på kronene de har på hodet. Det finnes over 20 slike kroner med tilhørende ferdigheter, noe som åpner for mange ulike strategier.

Les også: Anmeldelse: Flåklypa Grand Prix
Les også: Anmeldelse: Final Fantasy XIII
Les også: Anmeldelse: Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen