Her er vårt første glimt av vinterkartet i PUBG

Datagravere har avdekket det nye kartet, samt hint om nye spillmodi, kjøretøy og våpen.

Reddit

Helt siden annonseringen av et nytt snødekket kart til Playerunknown's Battlegrounds tidligere i år har utviklerne i PUBG Corp. holdt kortene veldig tett til brystet. Det har ikke hindret iherdige datasnoker i å grave frem hele kartet, samt en rekke hint om potensielle nye ting i spillet, nå nylig.

Filene dukket først opp på Reddit og viser det nye kartet – som angivelig heter Dihor Otok – i flere varianter. Dihor Otok skal være et kart som er hakket mindre enn Erangel og Miramar, men til gjengjeld en god del større enn minikartet Sanhok.

Hint om områder

I tillegg til bildene av kartet fant de filer som hinter om hva slags områder som kan dukke opp i kartet. For eksempel er det en plass kalt DinoPark, mens andre bilder av innholdet til filene viser alt fra en labyrint til et slott. Det er også en romrakett blant filene.

Interessant nok er det også noen filer som hinter om at en ny spillmodus er på vei – en Conquest-modus som angivelig skal ligne på Domination-modusen i Call of Duty. Der skal man ta over områder og holde på dem.

Ellers virker det som om en god gammeldags Boble-bil lempes inn med det nye kartet, og at C4 blir en ny del av det eksplosive arsenalet. Alle bildene kan du se i bildekarusellen nedenfor.

Vi vet ennå ikke akkurat når det nye vinterkartet skal komme, men planen er å rulle det ut i løpet av vinteren.

LES OGSÅ: Se traileren til Call of Dutys Battle Royale-modus »

Siste fra forsiden