Heroes VI-betanøkler delt ut

Sjekk om du har vunnet tidlig tilgang til neste Might & Magic-spill.

Heroes of Might & Magic er en serie turbaserte strategispill som har trollbundet spillere verden over. Snart kommer det sjette spillet, og selv om Ubisoft har stokket om på navnet er det klart at de ønsker å være tro til det som har gjort serien til en suksess.

I Might & Magic: Heroes VI får du kontroll over flere forskjellige helter som kan rekruttere soldater, før du går til kamp i utfordrende og taktiske kamper. Det hele foregår i verdenen Ashan, hvor engler og demoner kjemper en intens kamp om makten.

Svært populært

Forrige uke fikk Gamer.no, som eneste norske medie, tak 100 betanøkler til en kommende, lukket betatest. For å bli med i trekningen måtte man fortelle oss hva spesialiteten til Solmyr var i Heroes III. Korrekt svar var: Chain Lightning.

Pågangen var enorm. Over 1700 lesere ønsket tilgang, men dessverre er det bare en liten brøkdel som slipper inn. Alle heldige vinnere har nå fått en e-post med tilgangsnøkkel og instruksjoner.

Nøkkelen gjelder for betarunde 2, som starter tirsdag 16. august. Denne skulle egentlig begynt i morgen, 9. august, men ble utsatt samtidig som det ble kjent at lanseringen av spillet er forsinket. Might & Magic: Heroes VI ventes i salg 13. oktober 2011.

Les også: Sniktitt på Might & Magic: Heroes VI

Siste fra forsiden