Hint om mer Alan Wake og nytt BioWare-spill

Mandag blir en interessant dag.

Ifølge Geoff Keighley, som er vert på årets Video Game Awards-show, har røpet et par potensielt spennende spillnyheter. Disse kommer i forbindelse med Video Game Awards, som går av stabelen 10. desember.

Først ut er et nytt BioWare-spill. Dette skal være laget av et nytt studio og introdusere en helt ny serie. De første bildene fra spillet skal bli gjort tilgjengelige via GameInformer på mandag, i forkant av en full presentasjon på Video Game Awards.

Det er ikke klart om dette er et spill hvor BioWare tar en aktiv del i utviklingen eller om det er et spill som kun skal lanseres under BioWare-merket.

Den andre, og litt mer konkrete, nyheten er at et nytt Alan Wake-spill vil debutere på mandag. Også her er det snakk om litt pirring før en skikkelig presentasjon på Video Game Awards i desember.

Mange tolket uttalelsen som en bekreftelse på at en større Alan Wake-oppfølger er på vei, men det er den ikke. GameInformer har i etterkant presisert at det er snakk om et nedlastbart spill for Xbox Live Arcade.

Spillet ser ut til å være Alan Wake: Night Springs, som vi har hørt om tidligere. Nettstedet XBLA Fans har til og med skaffet til veie det som ser ut til å være et bilde av spillets tittelmeny.

Siste fra forsiden