Front Mission Evolved til våren

Hjul er avleggs

Taktikkserien får en ny start om noen måneder.

Front Mission er en av de mindre kjente seriene til gigantutgiver Square Enix. Den startet på SNES-konsollen tidlig på 90-tallet, men i løpet av seriens mangeårige historie kom bare tre av spillene til Vesten, og kun ett til Europa.

Klarer ikke laste video

Den opprinnelige serien ble konkludert med Front Mission 5: Scars of the War for et par år siden, og på fjorårets E3 meldte Square Enix at de ville starte en ny serie i regi av det amerikanske utviklerstudioet Double Helix Games. De fleste Front Mission-titler har vært turbaserte taktikkspill, men nye Front Mission Evolved skal by på action i tredjeperson.

Square Enix melder nå at det går mot vårlansering for Front Mission Evolved, og har også sluppet noen nye detaljer om det.

Historien foregår i år 2171. Verdens stater har samlet seg i en håndfull politiske blokker som kjemper om dominans. Den amerikanske blokken rammes av en serie terroristangrep, og under et av angrepene i New York blir den unge ingeniøren Dylan Ramsey dratt inn i konflikten.

Heldigvis er han i besittelse av en ny Wanzer-modell, og kan dermed slå tilbake mot inntrengerne. Wanzere er vandrende stridsvogner som utgjør en viktig del av fremtidens militære styrker, og i løpet av spillet får du muligheten til å justere din personlige Wanzer med dusinvis av deler og våpen.

Utover enspillerdelen er det også inkludert en nettbaser flerspillerdel hvor du kan slåss mot andre Wanzer-piloter. Dere kan velge å kjempe alle mot alle eller danne lag.

Front Mission Evolved slippes på PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

Siste fra forsiden