Homefront er gratis på PC de neste dagene

Oppdatert: Tilbudet er ferdig.

Deep Silver

En uke etter at Humble Bundle delte ut The Bureau: XCOM Declassified er nettbutikken ute med nok et gratistilbud. Temaet er fortsatt skyteaction, denne gangen i førsteperson med Homefront fra 2011.

Homefront.
Deep Silver

Vil du ha et eksemplar er det bare å besøke spillets side i Humble-butikken. Der finner du den grønne «Add to Cart»-knappen, registrerer deg med e-postadresse og får en Steam-kode for spillet sendt i innboksen. Så snart Homefront er registrert i Steam-biblioteket ditt blir det værende for alltid, uansett om du vil ha det eller ikke.

Tilbudet varer frem til klokken 19.00 på lørdag 8. desember.

Middelmådig skytesmørje

Homefront er satt til året 2027, i en alternativ – men kanskje ikke lenger så fjern – virkelighet der Nord-Korea er i ferd med å ta over verden. USA er invadert, og de eneste som kan stoppe overmakta er motstandsbevegelsen ledet av helten Robert Jacobs.

Lanseringen av Homefront for seks år siden ble en kommersiell suksess for utgiver THQ, men spillet fikk krass kritikk av den samlede spillpresse. Vår egen Marius Jentoftsen klagde spesielt på dårlig spilldesign, men hadde det likvel litt moro med spillets flerspillerdel:

– Ved hjelp av en til dels ødelagt enspillerdel som går i en rekke spilldesignmessige fallgruver er det veldig vanskelig ikke å komme i konflikt med Homefront fra starten av. Til tross for at historien er svelgbar og interessant, formidles denne på en dårlig måte med overeksponering av klisjeer samt dårlig stemmeskuespill og dynamikk mellom spillfigurene. Dette betyr igjen at det er helt umulig for meg å anbefale spillet til noen som ikke ønsker å spille Homefront mot andre over internett, skrev han den gang.

Tross gode salgstall gikk THQ dukken i 2013, og Homefront-lisensen gikk først til Crytek og deretter til Deep Silver året etter. Etter mye om og men leverte Dambuster Studios en oppfølger – Homefront: The Revolution – i 2016, men også dette fikk dårlig kritikk.

Les vår anmeldelse av Homefront: The Revolution her »

Siste fra forsiden