Hør GTA-musikken på Spotify og iTunes

Rockstar har samlet lydsporet fra åtte av spillene.

Du cruiser nedover en av Liberty Citys hovedveier, radioen er stilt inn på Liberty Rock Radio og en tullete reklame for husoppgradering spilles av før radioverten introduserer neste låt. Sangen spilles og tiden flyr, og selv om du egentlig er fremme ved oppdraget har du ikke lyst til å gå ut av bilen. Du vil bare kruse videre og fortsette å høre.

Slik har mange følt det når de har spilt Grand Theft Auto opp gjennom årene. Nå har Rockstar strukturert all musikken i egne spillelister på Spotify og iTunes, slik at du kan gjenoppleve de klassiske låtene uten å starte opp spillene.

Spillelistene gir deg ikke totalopplevelsen av programvertene på de gjennomførte radiostasjonene, men Rockstar har gjort en solid jobb likevel. Nesten 80 spillelister er opprettet og hundrevis av låter er gjort lett tilgjengelige. Det er kun rettigheter hos musikktjenestene som begrenser utvalget.

Reklamemoro

Hvis du vil lytte til radiokanalene med DJs og reklame er det kort vei til YouTube. I tillegg har Rockstar lagt ut flere av de morsomme reklamene i tekstformat på sine nettsider. Dermed ligger alt til rette for mye latter og mimring fra lange bilturer i Liberty City, Vice City og San Andreas.

Grand Theft Auto-serien har vært elsket av mange siden det første spillet kom ut i 1997 til Windows. Senere har serien tatt turen til både håndholdte og stasjonære konsoller. Neste spill i serien er Grand Theft Auto V, som tar sted i Los Santos, spillversjonen av Los Angeles. Her blir vi kjent med tre hovedpersoner og Rockstar har fortalt at spillere vil kunne boltre seg fritt i et område som blir større Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto IV og Red Dead Redemption til sammen.

Grand Theft Auto V kommer i salg 17. september, for Xbox 360 og PlayStation 3.

Les også: Se nye skjermbilder fra Grand Theft Auto V
Se også: Trailer for Grand Theft Auto V

Siste fra forsiden