Podkast

Rad Crew

Hør vår store E3-spesial

Over tre timer med spillsnakk i ukens Rad Crew.

Det er endelig E3 igjen, og i Rad Crew liker vi å suge til oss alt som skjer av nyheter, annonseringer, overraskelser og flauser – for så å snakke om dem med dere der ute.

I denne ekstra lange E3-episoden av podkasten vår tar vi først for oss de fem største overraskelsene, inkludert comebacket til en av eventyrspillsjangerens største klassikere. Deretter gyver vi løs på alle pressekonferansene, alle de største nyhetene og alle spillene.

Gigantenes E3-konferanser

Electronic Arts og Ubisoft holdt tradisjonen tro sine egne konferanser og disse snakker vi om etter den første pausen. Alt traff ikke like bra her men de hadde i det minste begge noen interessante nyheter og viste frem noen gøyale spill. Battlefield Hardline får oss til å undre på hvorfor det ikke lages flere politi-og-røver-spill.

Microsoft, Sony og Nintendo snakker vi om i det tredje segmentet og det var på disse presentasjonene det tyngste skytset ble avfyrt. Microsoft er et selskap som er sultent på å vise at det kan levere mange varierte og forskjellige spillopplevelser, men klarer de å snu den litt negative opinionen fra i fjor? Sony fortalte blant annet om Uncharted 4, indiespill og sin nye TV-boks, mens Nintendo viste frem det flunkende nye Zelda som skal bli et spill som foregår i en åpen verden.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Felles for hele messa er kanskje den store variasjonen i sjangere og typer spill – større variasjon enn på veldig lenge.

Ukens podkast ble også sendt direkte på Twitch. Dette er foto fra studioet i en tidligere anledning. (bilde: Rad Crew).

Bli med oss på denne nesten tre timers lange reisen gjennom de store og små nyhetene som har kommet ut av spillfesten i Los Angeles. Menyen:

  • 05:50-23:55 Topp 5 overraskelser fra E3 2014
  • 26:24-1:07:46 EA og Ubisoft-konferansene
  • 1:08:13-1:29:25 Sony og Microsoft
  • 2:19:00-Slutt: Nintendo og annet nytt

I studio er: Are Ness Fløgstad, Stian Askeland, Ida Joynt, Aleksander Hakestad, Jens Erik Vaaler og Jostein Hakestad.

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Les også
Disse fem spillene har de beste maskene

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 5. juni 2014
Rad Crew, 30. mai 2014
Rad Crew, 22. mai 2014

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden