Husker du D/Generation?

En skjult perle fra nittitallet får nyversjon.

Mindscape

D/Generation er ikke et spill som huskes like godt som andre klassikere fra tidlig på nittitallet, men på tross av at spillet ikke er spesielt kjent fikk det svært god kritikk da det kom ut, og har huskes nok fortsatt godt av de som har spilt det.

Nyversjon i HD

I stedet for å vente på nyversjonen kan du jo se hele spillet på Youtube.

Nå får det en nyversjon i HD. Denne vil være basert på originalkoden, og utvikles av John Jones-Steele – som i sin tid sto for de kritikerroste Amiga og Atari ST-versjonene av spillet.

Den nye versjonen skal få ny grafikk og lyd, men vil ellers være helt som originalspillet.

D/Generation er et isometrisk action/hjernetrimspill der du spiller et postbud som ankommer toppetasjen av en stor skyskraper. Her møtes du av et blodig kaos, og når du forsøker å rømme viser det seg at du er innelåst. Dermed må du komme deg gjennom en serie stadig mer utfordrende nivåer for å rømme fra bygningen.

– Det er absolutt en plass i markedet for storslagne hjernetrimspill, og D/Generation var et av de aller beste. Det har tatt en god del tid å få lisensen til å utvikle og utgi dette, men nå kan vi kjøre på for å produsere et visuelt spennende spill for den nye konsollgenerasjonen, sier sjef hos utviklerstudioet West Coast Games, Ken Bird, i en pressemelding.

Han sier ikke hvilke plattformer spillet kommer til, men det skal etter planen lanseres i julen.

Utviklerne sier også at de har andre prosjekter på gang. Flere detaljer gir de ikke, men det skorter ikkepå gamle spillsom fortjener å bli tatt frem igjen.

Siste fra forsiden