Hva bør spillnissen ha med seg?

Spillverket forteller deg hvilke spill som gjør seg best under juletreet.

1: Action
2: Bilspill
3: Rollespill
4: Sport
5: Nedlastbare spill
6: Musikkspill
7: Strategispill

For de som som sover med motorolje på nattbordet

Forza 3 (Xbox 360)

Forza 3 er bedre enn sine forgjengere på alle vis. Med cockpit-vinkel, mulighet for å spole tilbake tid for å rette opp feil og markant forbedret fysikk og kjørefølelse har Xbox-eiere blitt servert det mange vil kalle den fullkomne racer.

Forza-seriens store styrke har lenge vært online-felleskapet, hvor spillere kan samles for å kjøpe og selge egenlagde biler og konkurrere med hverandre. Også Forza 3 er en kløpper på dette området, med stadig bedre tilrettelegging for et dynamisk og levende spillercommunity. I tillegg er kjørefølelsen enorm, å sitte bak rattet på Maseratier og Ferrarier er dessverre alt for få forunt. Men med spill som Forza kan alle få oppleve muskelbilene.

Fra anmeldelsen: «Forza er et spill som virkelig minner meg på hvorfor jeg liker spill, hvorfor jeg bruker time på time, dag ut og dag inn foran skjermen».

(Forza 3 ble belønnet med en knallsterk 10-er av vår anmelder. Les den euforiske anmeldelsen her).

Colin McRae Dirt 2

Kjære herr McRae ble revet bort i en helikopterulykke for et par år siden, men spillserien Colin McRae lever videre i beste velgående. De siste spillene i serien har beveget seg mer bort i fra beinhard realisme, mot ren og skjær arkadeaktig kjøreglede.

Dirt 2 er en sterk representant for denne filosofien, men spillet er sjelden direkte urealistisk. I Dirt 2 blir vi servert bøttevis av støvfylte arenaer, fra hele verden og i de fleste klima. Ulike modier er det også massevis av, fra det terrengløpaktige Baja til Trailblazer, som er akkurat så heseblesende som det høres ut.

Anmelder konkluderte på følgende vis:"Spillet leverer en så intens, hektisk og herlig kjøreopplevelse at det eneste alternativet er å faktisk dra til skogs med sin egen bil."

(Dirt 2 stakk av med en 9/10 i vår anmeldelse. Les den her).

1: Action
2: Bilspill
3: Rollespill
4: Sport
5: Nedlastbare spill
6: Musikkspill
7: Strategispill

Siste fra forsiden