Hva bør spillnissen ha med seg?

Spillverket forteller deg hvilke spill som gjør seg best under juletreet.

1: Action
2: Bilspill
3: Rollespill
4: Sport
5: Nedlastbare spill
6: Musikkspill
7: Strategispill

For lite musikalske musikere

DJ Hero (Multiplattform)

Musikkspill er ikke nytt og spennende lenger. Det lanseres nye versjoner og iterasjoner nærmest månedlig og det er ikke lenger lett å vite hva som faktisk har noe nytt å by på, og hva som bare er resirkulering.

Derfor vakte DJ Hero oppmerksomhet da det ble lansert i høst. Spillet leveres med en svært så snasen platespiller, og byr på et realt alternativ for de som føler seg mer hjemme på nattklubben fremfor Valle Hovin.

Anmelder av spillet konkluderte: «DJ Hero er et friskt pust i musikkspillsjangeren og sparker for alvor inn dørene for et større utvalg av musikk og sjangre enn de rene gitarorienterte spillene som har herjet til nå.»

(DJ Hero fikk karakteren 9/10 av oss. Les anmeldelsen her).

The Beatles: Rock Band (Multiplattform)

Tidenes beste rockeband har disse gutta fra Liverpool blitt kalt mer enn én gang. Smaken er jo som baken ofte er, vid, men bandet kan i alle fall skilte med tittelen verdens mestselgende band gjennom tidene.

Utviklerne av The Beatles: Rock Band har behandlet både materialet og bandmedlemmene selv med stor respekt. Mer enn noe annet er dette spillet en gigantisk hyllest både til bandet og fenomenet, med et utsøkt om enn litt smalt låtutvalg og massevis av ekstrastæsj enhver billemann vil sette pris på.

The Beatles: Rock Band er en perfekt gave til en hipp far, onkel eller hvem som helst som er i stand til å nyte en ordentlig 60-talls rockelåt. Som vår anmelder skrev: «Dette er en musikalsk rundtur av de sjeldne og fungerer utmerket som raskt sammendrag av hele karrieren deres.»

The Beatles: Rock Band ble belønnet med karakteren 8/10 i vår anmeldelse. Les den her).

1: Action
2: Bilspill
3: Rollespill
4: Sport
5: Nedlastbare spill
6: Musikkspill
7: Strategispill

Siste fra forsiden