Hva bør spillnissen ha med seg?

Spillverket forteller deg hvilke spill som gjør seg best under juletreet.

1: Action
2: Bilspill
3: Rollespill
4: Sport
5: Nedlastbare spill
6: Musikkspill
7: Strategispill

Julaften nærmer seg med så altfor store skritt, og hva er vel gøyere for gamerne i familien enn en ordentlig hard, DVD-formet pakke under treet? Dessverre har potensielle spillgavekjøpere et ikke ubetydelig luksusproblem å forholde seg til, det har rett og slett kommet for mye kvalitetsspill i løpet av året 2009.

Men fortvil ikke, vi i Spillverket forteller deg hva som er verdt kronasjene.

For de med avtrykkerkløe i fingra

Call of Duty: Modern Warfare 2 (X360, PS3, PC)

Modern Warfare 2 er en oppfølger, tvers i gjennom. Enspillerdelen fortsetter i samme spor som før, med tungt regisserte trefninger og nesten uendelig med soldater å bekjempe. Det har blitt argumentert at enspiller ikke er CoD-spillenes forte, men denne heseblesende karusellen er en av de man ikke vil av før bremsene slår inn.

For de med konkurranseinstinkt har Infinity Ward utviklet flerspilleren fra det forrige spillet i serien, som utvilsomt var en av tidenes beste, til uante proporsjoner. Med massevis av nye våpen, bonuser og andre småfikser er Modern Warfare 2s onlinedel klappet og klar til å nytes i årevis framover, om man kan tåle den noe kontroversielle ”konsollifiseringen” av spillet.

Fra vår anmeldelse av spillet:”… en knallsolid flerspiller-modus, som til tross for at den per nå lider av en del tekniske svakheter, burde få plass i ordboka som definisjonen for renspikka moro.”

(PC-versjonen av Modern Warfare 2 fikk 8/10 i vår anmeldelse. Les den her).

Uncharted 2: Among Thieves (PS3)

Denne serien har mer enn én gang blitt kalt spillverdenes svar på Indiana Jones, Uncharted 2 er et av de få spillene som er nesten like morsomt å se på som å spille. Dette er mye takket være utrolig detaljert og vakker grafikk, kanskje det beste vi har sett på noen konsoll til nå. I tillegg gis spillets karismatiske karakterer liv gjennom filmverdig stemmeskuespill og skremmende realistiske animasjoner.

I tillegg til å ha levert et teknisk mesterverk har utvikler Naughty Dog skapt en velregissert og drivende eventyrfortelling, med spenning og plottvrier rundt hver minste sving.

Uncharted 2 kan sies å være et perfekt vinterspill, hva kan være bedre enn å leve seg inn i denne magiske skattejakten når vinternettene trenger seg på?

Fra vår anmeldelse av spillet: ”Fortellingen om Nathan Drake og Marco Polos skjulte skatt er et klassisk actioneventyr, men med sterke personligheter og bøtter av sjarm med på kjøpet”.

(Uncharted 2: Among Thieves fikk karakteren 9/10 av vår anmelder. Les anmeldelsen her).

1: Action
2: Bilspill
3: Rollespill
4: Sport
5: Nedlastbare spill
6: Musikkspill
7: Strategispill

Siste fra forsiden