Hva mener du er årets beste spill?

Vi lar leserne stemme frem sine favoritter fra 2012.

De siste par dagene har vi presentert vår kåring av 2012s ypperste spill gjennom to artikler. Den første artikkelen listet opp ni kategorier, der vi presenterte de tre beste per kategori. Med den andre artikkelen gikk vi mer personlig til verks, og tolv av våre skribenter leverte sine egne lister over hvilke fem spill de synes var best dette året.

Du kan vinne Gamer.no-t-skjorte.

I år ønsker vi i tillegg å gjennomføre en leserkåring, der dere stemmer frem 2012s beste spillopplevelser. Resultatet vil komme i en omfattende sak allerede i uke 2.

Slik fungerer avstemmingen

Nedenfor finner du et avstemmingsskjema med ni kategorier – de samme kategoriene vi brukte i vår sak – der du kan stemme på opp til tre spill per kategori. Stemmene rangeres etter viktighet, slik at spillet som står på førsteplass i kategorien vektes tyngst. Vi teller ikke med spill som er i betatestfaser, eller spill som ikke har blitt gitt ut i løpet av dette året.

Du trenger ikke stemme på alle plassene i hver kategori, og kan gjerne la kategorier stå tomme. Du vil imidlertid ikke kunne endre stemmene dine etter at du har sendt dem inn.

Vi kommer også til å trekke ut fem lesere fra stemmebunken som får hver sin Gamer.no-t-skjorte.

Avstemningen er nå stengt. Vi kommer tilbake med resultatene i en omfattende artikkel i løpet av de første ukene av januar.

Siste fra forsiden