Counter-Strike

Hysteriske klipp etter ny stor Counter-Strike-oppdatering

Spillerne har blitt kreative etter de nye endringene.

Slik ser det ut terroristene når de nå skal forsøke å se ned midt.
Valve
Slik ser det ut i midten på Dust 2 nå.
Valve

Natt til tirsdag kom det en ny stor oppdatering til Counter-Strike. Oppdateringen bærer blant annet med seg en ny operasjon, justeringer på kartet Dust 2 og muligheten for å droppe granater. Det sistnevnte har brakt med seg en rekke reaksjoner og hysteriske klipp etter at spillerne nå har utforsket mulighetene i kjølvannet av dette.

I tillegg til Operation Riptide kan du nå velge mellom tre ulike format i dødskamp. Nå kan du enten spille ordinært, som lag (første lag til 100 drap) eller alle-mot-alle. I konkurransespill kan du nå velge mellom kortkamper og langkamper.

Desert Eagle har fått seg en liten degradering, mens M4A1-S er blitt noe oppgradert. Dual Elites koster nå 300$ og Riot Shield kan nå kjøpes i vanlige gisselkamper. Oppvarmingsarenaen på Inferno er blitt justert og Ancient har nå fått sin egen oppvarmingsarena.

Les hele oppdateringsloggen her »

LES OGSÅ: Spillexpo gjør comeback i november

Hysteriske klipp

Oppdateringen har også brakt med seg nye taktikker i profesjonelle kamper. I kampen mellom norskeide Apeks og Sinners drar førstnevnte frem en helt ny taktikk når en spiller blir droppet en haug av flasher, uten at det hadde særlig effekt på runden.

I det man dropper granater kan man også skyte dem mens de er i luften. Granatene skal visstnok fly langt av gårde dersom de blir truffet, noe den norske streameren Renyan prøvde å være kreativ med under en direktesending.

777-spiller Kristian «akEz» Kornbakk droppet sine flasher for at lagkameratene skulle ha flere å bruke da de skulle rushe lang på Dust2.

Å droppe granatene kan nå også brukes for å fakeflashe på en helt ny måte.

Les også
Nordmann på verdens beste lag!

Siste fra forsiden