Spillexpo

Spillexpo gjør comeback i november

Den norske spillmessa vender tilbake etter et koronaavbrekk i 2020.

Sunniva Tønsberg Gaski

Koronapandemiens herjinger satte en stopper for Spillexpo i 2020. Da avlysingen var et faktum gikk arrangøren i stedet ut med en plan om å vende tilbake året etter, og i høst gjør spillmessa comeback.

Høydepunkter fra Spillexpo 2019. (Video: Torstein Solheim)

Det hele avholdes helgen 12.-14. november, på Norges Varemesse i Lillestrøm. Utstillere som Elkjøp, Nordavind og Nerdeportalen er på plass, det blir spilling, VR og cosplay, og messesjef Erling Løken Andersen forteller at interessen så langt har vært stor.

– Vi er selvfølgelig superglade for at det er mulig å arrangere Spillexpo igjen. […] Siden vi lanserte billettene på nett for én uke siden har interessen vært rekordstor. Vi har aldri solgt så mange billetter så tidlig som i år.

Totalt er det satt av et område på nærmere 10 000 kvadratmeter til årets Spillexpo. Det er altså godt med plass, men Løken Andersen minner om at publikum bør forvente strenge tiltak for å hindre smittespredning.

– Vi tar smittevernsikkerheten på årets Spillexpo svært alvorlig. Vi innfører en rekke smitteverntiltak, herunder begrensninger på antall mennesker, streng overholdelse av 1-metersregelen og forsterkede vaskerutiner i hele hallen. Vi er derfor sikre på at dette vil bli et godt og trygt arrangement for store og små.

Billetter for Spillexpo 2021 er til salgs nå, via Tikkio. Arrangøren påpeker for øvrig at billetter fra fjorårets avlyste messe også er gyldige for i år.

Siste fra forsiden