Konkurranse

Julekalender 2023 - Luke 14

I dag kan du vinne et av årets beste spill

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Den 20 år lange tradisjonen er her igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Spider-Man 2 til PlayStation 5

I dag kan du vinne Marvel's Spider-Man 2 til PlayStation 5. Dette er Insomniac Studios oppfølger som kom i høst til stor entusiasme fra spillere og kritikere verden over.

Spider-Man 2 byr på en større by å utforske enn forgjengeren, samt at man kan bytte på å spille som Miles Morales og Peter Parker gjennom hele spillet.

– Marvel's Spider-Man 2 er et stort og fengslende eventyr med ekstremt god flyt. Med styring og fysikk som er nummeret inntil perfekt, svinger man gjennom storbyen som om man aldri skulle gjort annet, og de mange nyhetene – spesielt de fenomenale glidevingene – gjør underverker for fartsfølelsen. Det går altså så himla fort noen ganger, og det er derfor en ren fryd å bare være i dette universet, skrev vår anmelder om spillet.

Premien er levert av PlayStation Norge.

For å delta må du svare riktig på de to spørsmålene nedenfor. Vinneren trekkes torsdag 14. desember.

Spillrulett
577 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden