Jakten på Edens hage

Iceberg kunngjør Adam Venture

Eventyreren Adam Venture er på sporet av noe stort.

Iceberg Interactive har kunngjort at de har sikret seg de verdensomspennende utgivelsesrettighetene til Adam's Venture: The Search for the Lost Garden. Dette Unreal 3-baserte spillet kommer til Xbox 360 og PC, og utvikles av Vertigo Games. Lanseringen skal finne sted før jul.

Adam's Venture skal kombinere klassiske eventyrspillgåter med action og en involverende historie. Handlingen er satt til 1920-tallet, og eventyrer Adam Venture er på jakt etter den mytiske Edens Hage.

Takket være eldgamle skrifter funnet i en kirke som en gang ble brukt av de mektige tempelridderne har Adam funnet informasjon om en mystisk hulelabyrint som leder til stedet hvor fire store elver møtes. Kan dette hagen det skrives om i Bibelen?

Sammen med kjæresten Evelyn, professor Jacques Saint Omair og den trofaste hunden hans reiser Adam ut på et episk eventyr på jakt etter menneskehetens vugge.

Utviklerne lover flott 3D-grafikk, avansert fysikk (som må brukes i flere gåtesituasjoner) og et ikke-voldelig gameplay. Spillet skal være det første i en fersk serie om Adam Venture.

Ta en titt på spillets nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden