Ifølge rykter kan Dark Souls være på vei til Nintendo Switch

From Software utforsker visstnok mulighetene for å relansere hele trilogien.

From Software

Da Nintendo trakk sløret av Switch-konsollen i oktober publiserte selskapet samtidig en lang liste over utviklere som hadde gitt sin støtte til maskinen. Blant disse var Dark Souls-skaper From Software, men folk flest gikk ut ifra at det dreide seg om fremtidige spill fra utvikleren.

Nå ser det imidlertid ut til at Dark Souls-spillene faktisk kan være på vei til Nintendo Switch.

Håndholdt Dark Souls?

Ifølge rykter har From Soft allerede portert Dark Souls III til Nintendo Switch.
From Software

Ifølge kilder som har snakket med nettstedet Letsplayvideogames.com har From Soft allerede laget en versjon av Dark Souls III som fungerer på Nintendo Switch. Utvikleren skal visstnok være fornøyd med porteringens ytelse, men om den noen gang vil lanseres er foreløpig ikke bestemt.

De samme kildene kan fortelle at From Soft forsker på hvorvidt det vil være økonomisk gunstig å slippe alle tre Dark Souls-spillene pluss alt av ekstrainnhold på Switch-konsollen. Porteringsarbeidet skal ha pågått i flere måneder, men utvikleren venter etter sigende på de første salgstallene for konsollen før de tar en endelig avgjørelse.

Letsplayvideogames.com skriver videre at dersom trilogiens Switch-versjon får grønt lys vil den lanseres samme dag som på PlayStation 4, Xbox One og PC. Det kan dermed høres ut som om en Dark Souls-trilogi altså skal komme til disse tre plattformene, men som alltid er det lurt å ta rykter med en god klype salt.

Vi har kontaktet From Software i håp om å få oppklart situasjonen, og vil oppdatere saken så snart vi hører noe.

En nyversjon av Demon's Souls er heller ikke utelukket.
Det blir imdlertid neppe From Soft som tar jobben »

Siste fra forsiden