Nytt Fallout i Vegas

Ingen oppfølger til Fallout 3

Bethesda og Obsidian samarbeider om nytt prosjekt.

Det postapokalyptiske rollespillet Fallout 3 var utvilsomt en suksess for Bethesda Softworks, både kritikkmessig og når det kommer til salgstall. Derfor er det ingen bombe at vi få flere spill fra dette universet.

Nå er det klart at et nytt Fallout-spill vil komme til PC, Xbox 360 og PlayStation 3 i 2010. Spillet har fått tittelen Fallout: New Vegas. Obsidian Entertainment har hovedansvaret for utviklingen.

– Dette er ikke en oppfølger til Fallout 3, det er et annet spill i samme univers, forteller Bethesdas Pete Hines ifølge Eurogamer.

Obsidian Entertainment står bak titler som Star Wars: Knights of the Old Republic II, Neverwinter Nights 2 (med tilleggspakker) og lovende Alpha Protocol.

– Vi snakket med Obsidian og de var interesserte, det var ikke en vanskelig samtale. Dette er ikke Fallout Tactics, ikke Brotherhood of Steel; det er et nytt rollespill, avslutter Hines.

Obsidian ble grunnlagt i 2003 av blant annet Feargus Urquhart og andre fra Black Isle Studios, utviklerne av de originale Fallout-spillene.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden