Ingen reaksjoner mot Gears of War-spillere

Heldiggrisene som fikk spillet tilsendt alt for tidlig kan fritt leke seg på Xbox Live.

Gears of War 3 skal ikke lanseres før 20. september, men allerede nå har en rekke norske kjøpere fått spillet i posten. Felles for dem alle er at de har bestilt spillet fra Elkjøp.

– Vi var fem stykker som kjøpte spillet samtidig på Elkjøp.no supersøndag. Alle utenom meg fikk det. Jeg er misunnelig, for å si det mildt, sier Elkjøp-kunde Christer Trasti til Gamer.no.

Microsoft har i dag bekreftet overfor Gamer.no at ettersom feilen ligger hos Elkjøp og ikke kundene er det fritt frem å spille Gears of War 3 over Xbox Live om du er en av de heldige som har fått tilsendt spillet før tiden.

Noen er heldigere enn andre (foto: Christer Trasti).

Det er fortsatt for tidlig å si om glippen får konsekvenser for Elkjøp, men Microsoft har bekreftet overfor nettstedet PressFire at de ser alvorlig på saken. Det gjør også Elkjøp selv:

– Vi er veldig opptatt av å holde disse fristene. Akkurat her vet vi ikke hva som har skjedd. Vi informerte Microsoft i går. Nå undersøker vi hva som har skjedd, slik at det ikke skjer igjen, sa kommunikasjonsjef i Elkjøp, Åshild Indresøvde, til PressFire.

Elkjøp-kundene er selvsagt ikke de eneste som har fått teste Gears of War 3 før lanseringsdatoen. Vår romsoldat Lasse Lervik har fullført spillet allerede, og hans tanker om opplevelsen får du servert på torsdag.

Les også: Sniktitt: Gears of War 3.

Takk til alle de som tipset oss om denne saken.

Siste fra forsiden