Ingen vil jobbe med L.A. Noire-utvikler

Team Bondi vurderer fusjon for å slippe unna sitt dårlige rykte.

Den australske utvikleren Team Bondi har fått mye oppmerksomhet den siste tiden, og dessverre for utvikleren har det ikke vært av den positive sorten.

Utvikleren, ledet av Brendan McNamara, har nemlig måttet tåle mye kritikk for det kilder hevder er dårlig ledelse og utstrakt bruk av tvungen overtid.

Svertet navn

På forsommeren kom nyheten om at Rockstar, utgiveren av L.A. Noire, avsluttet samarbeidet med Team Bondi.

L.A. Noire

Og nå kan det altså se ut til at Team Bondi sliter med å få tak i andre samarbeidspartnere. Derfor går ryktene nå om at utvikleren ønsker å fusjonere med et annet selskap, noe det spekuleres i at gjøres for å bli kvitt det belastede Team Bondi-navnet.

Selskapet det er snakk om er det australske filmstudioet Kennedy-Miller Mitchell Films, som for tiden jobber med en oppfølger til pingvinmiljøvernfilmen Happy Feet. KMM Films ble startet av filmregissør og manusforfatter George Miller, som er kjent for både Mad Max, Heldiggrisen Babe og den tidligere nevnte Happy Feet.

I tillegg til KMM Films har Miller startet animasjonsstudioet Dr D, og det er kilder innenfor dette som kan fortelle at Brendan McNamara og flere andre Team Bondi-medlemmer ble gitt en omvisning i studioet forrige uke, melder Kotaku.

Det skal ikke ha blitt tatt godt i mot av enkelte Dr D-ansatte som tidligere jobbet under Team Bondi og forlot jobben på grunn av arbeidsforholdene.

Foreløpig er ingen fusjon offisielt bekreftet fra verken Team Bondi eller KMM, og det er godt mulig det aldri blir det heller. Men en kilde hos KMM, som verken ville bekrefte eller avkrefte ryktet, uttalte samtidig at de ville bli veldig overrasket om fusjonen ikke fant sted.

Les også: Anmeldelse av L.A. Noire

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden